Om


Hej. Jeg hedder Patrick

Jeg bliver 30 i år, og er lige flyttet hjem til Bornholm, for at falde til med min familie.
Min karriere startede i restaurationsverdenen da jeg var 13 på Restaurant Fyrtøjet som opvasker, siden hen lidt rundt omkring, indtil jeg startede min tjeneruddannelse på Noma.

Efter 4 hårde år på noma, var jeg en tur rundt i ”Michelin-møllen” som tjener og restaurantchef på en god håndfuld forskellige michelinrestauranter i København.
Jeg blev træt af alt det >fine< men elskede alt passionen og det kreative aspekt i at skabe en god oplevelse, og har siden hen sat hårdt ind på at opnå netop den >ufine, men rigtig-gode< oplevelse.

Râzapâz er bornholmsk for ”En vildbasse”
Min svigerfar kalder ofte min 3årige søn for en Râzapâz. Heraf kom inspirationen til navnet, og konceptet, som netop bliver lidt mønsterbrydende og rodløst.

Maden er alsidig, alt fra sandwich til små spændende og kreative retter fra >tavlen< og en større deleret, til når man bare rigtig skal ”smovse”
Jeg har ikke noget vinkort – men anbefaler vin ud fra dine smagsønsker – og en hel væg som vi dekorerer ned vin
Alt vin kan også købes to-go til halv pris.